Itt is megtalálsz:

2022/07/15

Borsa Brown: Párban Nápolyban

 ,,Hölgyem! Isten hozta a Camorra világában!"

Sziasztok! A mai bejegyzésemben egy friss megjelenésről írok, mely nem más, mint a Párban Nápolyban. Már első olvasásra felkeltette az érdeklődésemet a fülszöveg és a borító is, így nagyon kíváncsian vágtam bele. Köszönöm a példányt az Álomgyár Kiadónak!

ADATOK
Kiadó: ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma: 352
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2022
IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED

FÜLSZÖVEG

Ha ​flörtölsz egy nápolyi férfival, annak csak egy vége lehet!

Isabella Taylor, a floridai pályakezdő FBI-ügynök úgy érzi, hogy sínen van az élete, ám egy nap szeretett unokatestvére gyilkosság áldozata lesz. A nyomozás szálai Olaszországba, Nápolyba vezetnek, egy bűnszervezethez.

Matteo Mazzola, a jóképű, sikeres nyomozó, az egész életét arra tette fel, hogy harcol a nápolyi maffia, a Camorra ellen. Módszerei sajátosak, hatékonyak, bár felettesei számára sokszor szinte elfogadhatatlanok.

Isabella és Matteo találkozása mindkettejük számára rejt kínos és kellemes pillanatokat is. Társként, közösen kellene dolgozniuk, mégis nehezen veszik az akadályokat, hiszen nem csak a szakmai segítséget látják a másikban. Heves érzelmek dúlnak közöttük, a vágyuk pedig egy idő után mindent felülír. Lassan fedezik fel egymás világát, válnak megszállottá ugyanabban az ügyben, és vesznek el a szerelemben.

Ám a maffia sem rest üzenni, mert a keményfiúk nem arról híresek, hogy finomkodnak.


VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:
A "felépítése" olyan, mint a Légy(ott) Isztambulban-nak, azonban ez sokkal jobban tetszik, mert nem látszik rajta a szereplők arca. Ezek a színek is csodaszépek! 5/5

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:
Tavaly szinte pont ilyenkor olvastam az írónő egy másik könyvét, a Légy(ott) Isztambulban-t, ami nagyon nagy kedvenc lett, így elég kíváncsian kezdtem bele ebbe a könyvbe is. Nem igazán olvastam még ezelőtt olyan könyvet, amiben ennyire jelen lett volna a maffia, ezért kicsit tartottam tőle, hogy mennyire fog tetszeni, de szerencsére nagyon tetszett. Isabella unokatestvérét, Miát kegyetlenül meggyilkolják, így Isabella (FBI ügynökként) elutazik Nápolyba, ugyanis a DNS mintavétel alapján a szálak oda vezetnek. Ott ismerkedik meg a jóképű, de hihetetlenül arrogáns és bunkó Matteóval, akit már az első percben legszívesebben felképelne. (Same girl)

Először én is felképeltem volna azt a férfit, az fix. 🥲

Szegény Isabellának azonban muszáj volt együtt dolgozni vele, hogy felgöngyölítsék az ügyet... Ez a közös munka azonban korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek először tűnt.

(saját kép)

Ráadásul nem elég, hogy Matteo arrogáns, még okoskodik is folyamatosan, és azt hiszi, mindent jobban tud a lánynál. Ez eléggé felidegesíti Isabellát, ezért bejelenti az igényét egy másik társra, aki segít neki nyomozni. Azonban ez sem akadályozza meg a két főszereplőt abban, hogy egyre jobban megismerjék egymást. Valójában már az első pillanattól kezdve izzik köztük a levegő, és ez a történet előrehaladtával csak felerősödik. Egyre közelebb kerülnek az ügy lezárásához- és egymáshoz...

***
Nagyon tetszett a könyvben maga Nápoly. Az, ahogyan Matteo bemutatta ezt a veszélyes várost. A kultúrát. A maffiát. A nyomornegyedet. A pizzát.🍕 
A könyv utolsó harmada pedig... te jó ég!!! Annyira tetszett a befejezés is! Matteo ott került igazán közel a szívemhez.

ÉRTÉKELÉSEM: 5/5 
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy pörgős nyári olvasmányra vágyik. Minden van ebben, ami egy szuper olvasmányhoz kell: romantika, érzelmek, poénok, gyilkosság, nyomozás. 


,,Aki egyszer megérti ezt a várost, annak egy része meghal, majd újjászületik, újra és újra visszavágyik majd ide."

,,Milyen furcsa… Két napja még csak egy jóképű, megjátszós, bosszantó idegen volt, most pedig elképzelni sem tudnék jobb időtöltést, mint hogy vele legyek."





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése