2022/04/20

Stella Albright: Búcsúszimfónia #1 (Miután elmentél) - recenzió

 Sziasztok! A mai bejegyzésem egy igazán új megjelenésről fog szólni, mely nem más, mint a Búcsúszimfónia - duett első része, a Miután elmentél. Mivel ez egy új megjelenés, így nem hallottam még a könyvről, ezért nagyon izgatott lettem, amikor a kiadó felkeresett és lehetőséget adott előolvasásra.


ADATOK

Kiadó: ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma: 331
Borító: KARTONÁLT
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2022
Sorozat: BÚCSÚSZIMFÓNIA-DUETT
IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED!

FÜLSZÖVEG

Egy ​szerelem megváltoztathatja az életed

Harmony képtelen elengedni a múltat. Kislányként mindene megvolt: jó fej, menő szülők, akik rajongásig szerették. Azt hitte, ő a legszerencsésebb gyerek a világon, mígnem egy hideg, téli reggelen mindent örökre elveszített.

Édesanyja meghalt, és imádott rockzenész édesapja is magára hagyta. Tíz éve csak sodródik. Fél újból szeretni, ezért senkit sem enged közel magához. Egyedül a zenében talál vigaszt, és úgy tűnik, különleges tehetsége szélesre tárhatja előtte a világ kapuit. Azonban a találkozás a távolságtartó, vonzó brit sportolóval, Hayden Pryce-szal megváltoztat benne mindent. Örökre.

Vajon a szerelem begyógyíthatja két megtört lélek sebeit? Képesek lesznek megtanítani egymást újra szeretni? És még nem is tudják, hogy egy különös ismerős visszatérte a múltból mindkettőjük világát fenekestől felforgatja majd.


VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:

Egyszerűen meseszép. Nincs túlgondolva, nagyon szép, letisztult és illik a könyv tartalmához. Az ilyen borítók a kedvenceim. 5/5

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:

Harmony egy téli reggelen mindent elveszített. Édesanyja meghalt, apja magára hagyta (majd később egy újságban olvasta, hogy ő is meghalt), nagyszüleivel él és képtelen elengedni a múltat. A zene világába menekül, hihetetlenül tehetséges hegedűs. Úgy gondolja, soha nem lehet már boldog, egészen addig, amíg nem találkozik az iskolában a kosaras rosszfiúval, Hayden-nel. 
Hayden már az első mosolyával megdobogtatja a Harmony szívét, azonban a fiú jól tudja, hogy nem szerethet bele, hiszen ő nem képes szeretni és mindenkinek csak rosszat okoz. Mivel azonban egyikőjük sem képes kontrollálni az érzelmeit, egymásba szeretnek és egymás boldogsága lesznek. Nem képesek létezni a másik nélkül, hiszen egymáson kívül a világuk szürke, boldogtalan. Harmony azt érzi, újra él, és Hayden az ő megmentője. 

(SAJÁT KÉP)


Gyönyörűen megírt történet volt, és egyszerűen le sem tudtam tenni, hiszen mindig tudni akartam, mi lesz a következő oldalon, fejezetben. A két főszereplő nagyon egyedi, így igazán közel tudtak kerülni hozzám. Ebben a könyvben minden megtalálható: szerelem, csalódás, titkok, rejtélyek, vicces párbeszédek, bántalmazás, nevetés, sírás, érzelmek tömkelege...

ÉS! Mi a fene volt az a befejezés és az a csavar a könyv második felében??? 😀 Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, de hogy mégis megtörténik... Nem tudtam elég gyorsan olvasni a könyvet.

Nem gondoltam volna, hogy ennyit fog adni nekem ez a könyv, hogy ennyit tanít a szeretetről. Azt hittem, egy átlagos romantikus könyv lesz, amiben jelen lesz a szerelem, a csalódás, majd újból az egymásra találás, de nem. A Miután elmentél valami egészen más, valami olyan, amin az elolvasás után még gondolkozik az ember és egyszerűen nem képes elengedni. Alig várom már a következő részt!

ÉRTÉKELÉSEM: 5/5*

"Bármennyire is szörnyű, de az igazság az, hogy sokszor egy kimondott szó milliószor fájdalmasabb, és sokkal mélyebb nyomot hagy bármilyen fizikai sérelemnél."

"De ha nincs velem, ő akkor is itt van. A zenében is őt hallom. Mindenhol érzem őt."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése