2022/07/16

Anne L. Green: Egyszerűen bonyolult (Perzselő románc Provence-ban 1.)

 Sziasztok! A mai bejegyzésemben egy olyan könyvről írok nektek, mely HAAAATALMAS kedvenc lett! Őszintén nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz, és egy nap alatt kiolvasom. Köszönöm a példányt az Álomgyár Kiadónak!


ADATOK

Kiadó: ÁLOMGYÁR KIADÓ
Oldalak száma: 346
Borító: PUHATÁBLÁS
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2022
Sorozat: PERZSELŐ ROMÁNC PROVENCE-BAN
IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED!


FÜLSZÖVEG

A harmincas éveit taposó Alyssa a levendulamezőkről híres Provence-ban éli idillinek látszó életét férjével, ám a valóság az, hogy már egy ideje nem perzsel köztük a levegő úgy, mint a kapcsolatuk elején. Hogy kitörjön az egyhangúságból, úgy dönt, egy másfajta édes csábításnak enged: cukrászdát nyit a város szívében, ahol megszállottan a macaronok iránti szenvedélyébe fojtja bánatát.
Alessandro Cross hamarosan befejezi az orvosi egyetemet és készen áll arra, hogy beteljesítse szülei nagy álmát: jól fizető állást szerezzen, és fiatal feleséget, akivel az olasz hagyományoknak megfelelően családot alapít. A sors azonban próbára teszi Alyssa és Axel hitét és hűségét is.
A fiatalok a tengerparton botlanak egymásba, ahol már az első pillanattól vibráló feszültség érzékelhető kettőjük között. Némi vívódás után be is következik a katarzis, szenvedélyes és tiltott viszonyba bonyolódnak.

VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:

Azok a borítók, ahol megjelennek a szereplők, nálam továbbra sem befutók. 😀 Viszont a háttér itt is kárpótol, hiszen gyönyörűűű! 5/4

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:
Te. Jó. Ég! Ez a könyv úgy tökéletes, ahogy van. Nem is tudom hirtelen, hol és hogy kezdjem el ezt az értékelést, hiszen fangörcsös állapotban nem tudok összeszedetten beszélni.😁 

Alyssa évek óta boldogtalan, kilátástalan életet él. Már nincs meg közöttük a férjével a kémia, ráadásul a férje már hosszú ideje más lányokkal is kapcsolatba bonyolódik. Alyssa életében ráadásul történt egy tragédia is: csecsemőhalált halt kislánya, és emiatt teljes mértékben magát hibáztatja. Úgy érzi, sosem lehet már boldog és szerelmes, mint régen, amikor még minden tökéletes volt. 
Hogy kitörjön kicsit a szürke hétköznapokból, elutazik legjobb barátnőjéhez, ahol azonban a tengerparton megismerkedik a jóképű és vicces Axel-lel. Már az első pillanattól fogva izzik köztük a levegő, csak ezt Alyssa nem meri beismerni magának. Mégis megbeszélnek egy találkozót másnapra Alyssa cukrászdájába, ahova azonban Axel egy baleset miatt nem megy el. Később azonban találkoznak, vacsoráznak, beszélgetnek és a dolgok kicsit tovább fajulnak a tervezettnél...

"Szükségem lenne valakire, aki úgy néz rám, mint én a reggeli kávémra."

(saját kép)

Imádtam a két főszereplőt. Mindkettőjük magánéletében jelen vannak a problémák, és segítenek egymásnak ezeken átlendülni. Axel segít Alyssának abban, hogyan felejtse el a férjét és szakadjon el tőle teljesen, azonban ez természetesen korántsem ilyen egyszerű a lány számára.
Csodás történet volt. Egyszerűen megelevenedett az egész sztori a lapokon és úgy éreztem, én is ott vagyok a szereplőkkel. Csak úgy faltam az oldalakat!
Minden megvan benne, ami egy letehetetlen történethez kell: csalódás, boldogság, sírás, nevetés, szerelem... Emellett komoly és elgondolkodtató, az erotikus részek pedig visszaszorultak ebben a kötetben. 


Tetszett az is, hogy Alyssa milyen szenvedéllyel végzi a munkáját a cukrászdában. És imádtam, hogy Axel is mennyire szereti ezt és segít neki. 💞
And by the way! MI VOLT AZ A FÜGGŐVÉG??? Úristeeeen!

Röviden és tömören tehát annyi, hogy mindenkinek szívből ajánlom ezt a könyvet, aki egy szuper kikapcsolódásra vágyik. Egy könyvet szeretnél, ami letehetetlen, tele van poénokkal, érzelmekkel és remek, egyedi szereplőkkel? Megtaláltad a legjobb választást!

ÉRTÉKELÉSEM: 5/5* - alig várom a folytatást!!!

"A szerelem lángja a legváratlanabb pillanatban felcsaphat, és akkor bizony porig égeti a gondosan felépített életemet."

"Még élsz, és ebből az életből kell kihoznod a legtöbbet, legboldogabbat, mindent, ami csak lehetséges"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése