2023/04/30

Sarah Adams - Ha Rómában jársz

 Sziasztok! A mai bejegyzésem egy nem olyan régen megjelent könyvről szól, mely nem más, mint a Csalóka szerelem szerzőjének új regénye, a Ha Rómában jársz. Nekem ez a könyv is ugyanolyan szuper élményt nyújtott, mint a másik. (Ha nem jobbat!)
Köszönöm szépen a lehetőséget a Next21 Kiadónak!

ADATOK

Kiadó: Next21 Kiadó Kft.
Oldalak száma: 352
Borító: KARTONÁLT
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2023
Fordító: Nagy Marietta
IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED!

FÜLSZÖVEG

Amelia Rose-t Rae Rose művésznéven ismerik rajongói. Kiégett, már évek óta fenn kell tartania a „pophercegnő” imázst. Ihletet merít kedvenc Audrey Hepburn filmjéből, a Római vakációból, és az éjszaka közepén autóba ül, hogy Rómába hajtson. Na jó, a Kentucky állambeli Rome-ba.

Amikor Noah Walker rátalál Ameliára a háza előtt, lerobbant autóval, rögtön közli, se ideje, se türelme problémás celebekre, így is elfoglalt. Jobb belátása ellenére megengedi a lánynak, hogy ott maradjon nála a vendégszobában – de csak ameddig megjavítják az autót, utána mehet Amelia, amerre lát.

Noah-nak lassan feltűnik, hogy a sztárallűröket félretéve milyen kedves és mókás ez a lány, aki a rivaldafényben töltött évek alatt egészen magányos lett. A fiú akarata ellenére közel kerül hozzá, és Amelia sem marad közömbös a bájos kisváros és a morcos idegenvezető iránt. De mint tudjuk, végül Audrey Hepburnnek is haza kellett utaznia Rómából.


VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:

Imádom az ilyen stílusú borítókat! Ez is hatalmas kedvenc. Már a fülszöveg elolvasása előtt sejtem, hogy nagyon jó történet lesz. 5/5*

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:

Amelia Rose, híres énekesnő, "pophercegnő" tudta, hogy belefáradt a szakmájába. Pihenni szeretett volna, elege volt a menedzseréből, elege volt a folyamatos utazásból, koncertezésből, és csak átlagosan szeretett volna élni. Fogta magát, kocsiba ült és csak ment, egészen a Kentucky állambéli Rome-ig. Legalábbis addig ment volna, ha nem robbant volna le az autója útközben egy kicsivel hamarabb.
Noah Walker, a zsémbes, de kedves pitebolt-tulajdonos talált rá a lányra a háza előtt, azonban közölte, vele, hogy neki nincs ideje problémás celebekre. Végül megengedte neki, hogy addig a vendégszobájában aludjon, amíg az autóját nem javítják meg. 

Nagyon csipkelődősen indult kettejük kapcsolata, de az idő múlásával egyre jobban felengedtek egymás társaságában és egészen hamar elkezdtek érzelmeket táplálni a másik iránt. Noah rájött, hogy Amelia nagyon magányos, és sztárhoz képest egyáltalán nem zűrös és egoista. Azonnal megsajnálta, de tudta, hogy nem lehet köztük semmi, mert Amelia elmegy, neki pedig nincs ideje és kedve sem egy hosszútávú kapcsolathoz.
Amelia tényleg bebizonyította, hogy nem lehet minden celebre rámondani ugyanazokat a jelzőket, és attól, hogy valaki híres, nem bunkó és nincs elszállva magától.

(saját kép)

Kis idő elteltével a zsémbes piteboltos is rájött, hogy az érzelmeit nem tudja tovább véka alá rejteni...

Nagyon szerettem ezt a vicces kis történetet! A könyv végére közel kerültek hozzám a szereplők, végig érdekelt a cselekmény és nem volt benne felesleges konfliktus sem. Igaz, hogy nem egy nagyon tartalmas és bonyolult könyvről van szó, de egy rövid kikapcsolódásnak több, mint tökéletes volt! Szívesen gondolok vissza rá. Minden fejezetben történt valami vicces a szereplőkkel, imádtam Amelia palacsinta sütését és kettejük vicces párbeszédeit.
A mellékszereplők közül Noah lánytestvéreit és Mabelt nagyon megkedveltem. Sok könyvben a mellékszereplőket feleslegesnek és idegesítőnek érzem, itt azonban ez nagyon nem így volt, így lett a történet kerek egész, velük lett teljes.

SZERETTEM, MERT...
-rövid, olvasmányos, könnyed
-átlagos, de mégsem klisés
-Pitebolt :)
-Noah Walker <3
-grumpy & sunshine
-palacsinta!!!
-híresség & átlagember
-hehe, a könyv vége :)

ÉRTÉKELÉSEM: 5/4,5 csillag

,,– Van legalább valami romantikus könyved? Valami csöpögős és érzelmes.
Nevet.
– Nincs.
– És te nevezed magadat olvasó embernek? Szégyellhetnéd magadat. Csak ezek az unalmas ismeretterjesztő könyveid vannak?"

,,Boldogan csinálok neked mindennap palacsintát, ha felhagysz hagysz azzal, hogy megpróbálod porig égetni a házamat."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése