2023/08/13

Sarah Adams: Gyakorlat teszi a mestert

 Imádnivaló romantikus történet, mely az első mondattól az utolsóig magával ragad. Kötelező minden introvertáltnak, könyvmolynak, virágrajongónak és persze introvertált virágrajongó könyvmolynak!📖🌷🌞

RENDELD MEG ITT!

FÜLSZÖVEG

Annie Walker a tökéletesen hozzáillő partnert keresi. De a kentuckyi Rome-ban nehezebb megtalálni, mint hitte. Ez nem nagyváros, mindenki mindenkit ismer, napról napra szűkül a kör, hogy kivel lehet randizni. A fülébe jut, az utolsó férfi, akivel randizott, azt mondta rá: hihetetlenül unalmas.
Annie kezdi elhinni, hogy vele van gond. Flörtölni akarásra vágyik, allűröket akar felvenni, mint a romantikus filmek női főszereplői. Eszébe jut, talán korrepetálásra szorul.
Will testőrként dolgozik, tetovált, és hihetetlenül jóképű – ideiglenesen tartózkodik Rome-ban, és egyetlen célt tart szem előtt: hogy ne keveredjen bele érzelmi természetű ügyekbe. Annie arra kéri, segítsen neki, hogy megtalálja az álompasit, és Willnek nincs szíve visszautasítani a nő kérését.
A barátság határvonalai veszélyesen kezdenek elmosódni, és Annie megérti, lehet, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen a szerelem – talán épp elég, ha igaz.

VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL: 
Sarah Adams összes borítója közül ez a legnagyobb kedvencem! Rózsaszín, virágos és rajta van Annie & Will. Mi kéne még?!
5/5*

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:
Sarah Adams könyveit eddig is nagyon szerettem, de ezzel lopta be magát igazán a szívembe az írónő. Nem gondoltam volna, hogy ennyire magasan túlszárnyalja az előző könyvet (Ha Rómában jársz), de sikerült. Már az első fejezetekben sikerült megkedvelnem Annie-t és Willt, nagyon sok résznél magamra ismertem Annie introvertáltságában, könyvimádatában. Will az elején kicsit mogorvának tűnt, de ezt nagyon hamar "levetkőzte", és a valóság az, hogy a tetovált külső egy csodálatos és érző belsőt takar. 💗 Mindenben segíteni szeretett volna Annie-nek, de közben félt is, mert jól tudta, hogy mennyire könnyű lenne beleszeretni. És ez volt az, amit mindenáron szeretett volna elkerülni.
Ez igazi komfort olvasmány volt, amit napközben bármikor jólesett elővenni és olvasni. Nagyon-nagyon sok részt jelöltem meg benne, ezeket imádni fogom visszanézni.
Annie és Will ZSENIÁLIS párost alkottak! Mindketten nagyon valóságos, "emberi" szereplők voltak, ezalatt pedig azt értem, hogy tényleg olyanok voltak, mint két hús vér ember. ☝🏼
Annie szerintem nagyon sokat fejlődött a könyv során, hisz Will segítségével végre kibontakozhatott és úgy élhette az életet, ahogy mindig is szerette volna. Egy félénk lányként ismertük meg őt a könyv elején, aki semmi újat nem mert kipróbálni és saját maga előtt próbálta eltitkolni a valós érzelmeit, vágyait. De aztán jött Will, aki "megmentette" őt és segített neki.

(saját kép)

Röviden és tömören az alapkoncepció az, hogy Annie szeretné megtalálni élete párját, de nagyon-nagyon-nagyon utál randizni, és úgy érzi, rettenetes benne. Pláne, hogy véletlenül meghallotta, hogy legutóbbi randipartnere szerint hihetetlenül unalmas.
Úgy gondolja, korrepetálásra szorul és valaki segíthetne neki, hogy megtanuljon flörtölni és úgy viselkedni randi közben, mint a könyvek szereplői. 
Itt jön a képbe Will, hiszen Annie "arra kéri" őt, hogy segítsen neki álompasit találni. Will nem utasítja vissza Annie kérését, így egyre több időt töltenek együtt - ha pedig nem együtt vannak, egymásra gondolnak...?
***

MIKET IMÁDTAM A KÖNYVBEN?
-Annie könyvimádatát. 🥹 A kalózos szerelmes regények a gyengéi (nővérének, Maddie-nek van bookstagram fiókja!)
-Will elolvasta Annie egyik könyvét!!! Imádja, hogy Annie olvas és mindenben támogatja
 -a borítót🤌🏼 bár ezt már fentebb is említettem
 -🌷🌷a virágokat és Annie boltját. És persze Noah piteboltját is, még ha most nem is szerepelt annyit!
-MABEL! Hogy én mennyit nevettem rajta! Idősebb koromban én is szeretnék ennyire életvidám, mosolygós lenni.
-feltűnt a könyvben a Ha Rómában jársz összes szereplője. Annyira jólesett róluk is olvasni, nagyon közel kerültek hozzám. ❤️‍🩹 Hiányozni fognak a szereplők és Rome is!

Ez a történet gondolkodás nélkül kapja az 5 csillagot.★

,,-Nos, akárhogy is, remélem, hogy igazán örömödet leled majd az olvasásban, és élvezni fogod a könyveket."
(Will Griffin)

,,Nem szeretem a megbánás szót. Minden döntésem értékes volt ilyen vagy olyan módon."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése