2023/12/10

Colleen Hoover: Emlékek róla

 Vizsga- és ZH időszak miatt kicsit megkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel írom Nektek a mai bejegyzést. A legújabb magyar CoHo megjelenés, az Emlékek róla van a blogbejegyzésem középpontjában. Fogadjátok sok szeretettel! 

🌸💗🌷🖇️🧸🫧🎧🎀📷


IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED!


FÜLSZÖVEG
Kenna Rowan öt évet töltött börtönben egy végzetes kimenetelű hiba miatt, és most visszatér a városba, ahol az élete félresiklott, abban a reményben, hogy találkozhat négyéves lányával. De a hidakat, amiket Kenna felégetett maga mögött, lehetetlen újjáépíteni. Lánya életének fontos szereplői mind távol akarják tartani a gyerekétől, bármennyire keményen dolgozik is azon, hogy bizonyítson.
Az egyetlen, aki nem zárta be előtte az ajtaját, az Ledger Ward, a helyi kocsma tulajdonosa, aki szinte az utolsó reménye, hogy utat találhat a lányához. Ha azonban bárki is rájön, hogy Ledger lassan Kenna életének fontos részévé válik, mindketten elveszíthetik a számukra legfontosabbak bizalmát.
A nehézségek ellenére Ledger és Kenna között kialakul valami, és ahogy az érzéseik erősödnek egymás iránt, úgy nő a kockázat is. Kennának módot kell találnia arra, hogy vezekeljen a múlt hibáiért, hogy a reményre és a gyógyulásra alapozva új jövőt építhessen.
Egy fiatal anya azért küzd, hogy visszatérhessen a lánya életébe – de vajon lesz számára hely?


VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:
Gyönyörű és letisztult, akárcsak a többi CoHo könyv borítója. Nagyon tetszik a színkombináció, és az, hogy mennyire egyszerű, és mégis figyelemfelkeltő.
5/5*

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:
Nem túlzok, ha azt mondom, romantikus new adult kategóriában nálam ez mindent vitt az írónőtől. Olvastam már korábban is nagyon sokszor tőle, de eddig semmi nem tudta felvenni a versenyt a Verity-vel. Igaz, két különböző műfaj, ezért nem fogom most sem összehasonlítani őket, de mégis bátran állítom, hogy a maga zsánerében kedvenc lett ez a történet Colleen-től. 
Szívszorító, fájdalmas és csodálatos történet, ráadásul nagyon nagy pluszpontot érdemel tőlem az, hogy egyedi is.

Kenna öt évet töltött börtönben egy végzetes hiba miatt, és miután szabadult, abban a reményben tér haza, hogy találkozhat a négy éves lányával. Akit még sosem látott a börtönben töltött évei miatt.
Kenna mindent megtesz azért, hogy láthassa végre Diem-et, de a kislány életének fontos szereplői ezt mindenáron meg szeretnék akadályozni. Szerintük semmi keresnivalója Kennának a lánya életében azok után, amit tett.

Egyedül egy ember gondolja ezt másképp, de ő sem azonnal. Ledger Ward és Kenna között már első látásra mintha kialakulna egy "kapocs". Ledger a helyi kocsma tulajdonosa, és úgy látszik, ő Kenna utolsó reménye, hogy valaha is láthatja a lányát.
Egy kis idő elteltével egyre fontosabbá válnak egymás életében, és Ledger elkezdi látni benne a gondoskodó és szerető embert. Azonban ennek a kapcsolatnak nem szabad kitudódnia, mert akkor mindketten elveszíthetik a számukra fontos személyek bizalmát. Örökre.
És a kockázat egyre nagyobb, hiszen elkezdenek egymásba szeretni.

(saját kép)

El sem hiszitek, mennyire megrendítő volt nekem olvasni ezt a könyvet. Sok helyen könnyeztem, és nem feltétlen a boldogságtól. Hihetetlenül sajnáltam Kennát, és elképzelni sem tudtam, mit élhet át. Egy anya életében az egyik legeslegnagyobb fájdalom, ha elszakítják a gyermekétől.

Annyira csodáltam benne, hogy mindig folytatta a küzdelmet. Akármilyen nehézségbe ütközött, nem hátrált meg, és sosem adta fel a reményt.

Le sem tudtam tenni ezt a könyvet, csak úgy pörögtek a lapok. Szerintem minden megfelelő időben történt benne, és pont eleget kaptunk a múltbéli történésekből is. És amikor értelmet nyert a könyv címe... potyogtak a könnyek. 💗 Nagyon-nagyon szerettem ezt a történetet, gondolkodás nélkül megkapta tőlem az 5 csillagot.


AJÁNLOM NEKED, HA:
-szereted CoHo könyveit
-olvasnál egy különleges romantikus regényt, ami kitűnik a többi közül
-egy rövidebb, letehetetlen olvasmányra vágysz



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése