2022/11/07

Sarah Adams: Csalóka szerelem

 Sziasztok! A mai bejegyzésemben egy friss megjelenésről írok nektek, mely nem más, mint a Csalóka szerelem. Nagyon örültem, amikor a kiadó felkeresett, hogy elolvashatom a könyvet, ugyanis imádom a friends to lovers történeteket, ráadásul az ilyen borítók engem mindig megvesznek már a fülszöveg elolvasása előtt.

ADATOK
Kiadó: Next21 Kiadó Kft.
Oldalak száma: 349
Borító: PUHATÁBLÁS
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2022
Fordító: Nagy Marietta
IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED!

FÜLSZÖVEG

Bree Camden titkolja, hogy reménytelenül szerelmes legjobb barátjába, Nathan Donelsonba, aki mellesleg az NFL, az észak-amerikai futball liga legendás játékosa.
De ez Bree legkisebb problémája. Egy autóbaleset következtében már soha nem lehet belőle balerina, úgyhogy táncstúdiót nyitott – és továbbra is nyitva tartaná, ha sikerül kiköhögnie a bérleti díjat.
Amikor Nathan a segítségére siet, és megvásárolja az egész épületet, Bree örülhetne, de ő még mindig nem boldog. Felhajt egy-két tequilát – jó, talán többet, mint kettő –, és legmélyebb, legsötétebb titkait elkotyogja egy TMZ riporternek.
Miután a videó virális lett, az egész világ azt hiszi, Nathan és Bree egy párt alkotnak. Ők a tökéletes pár. És Nathan sajtósának támad egy ötlete, ami Bree-nek is anyagi biztonságot jelenthet.
Mi a bökkenő? Úgy kell tenniük, mintha szerelmesek lennének egymásba. Három. Teljes. Hétig.
Most van itt a pillanat, hogy Bree végre előálljon titkolt érzelmeivel?
Lehetséges, hogy Nathan is palástolt valamit?

VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:
Mint ahogy már fentebb említettem, egyszerűen imádom ezeket a borítókat, ahogy ránézek a könyvre, valahogy már tudom, hogy tetszeni fog. Ez a Csalóka szerelem esetében sem volt másképp. 5/5*

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:
Beleszerettem Nathan és Bree történetébe. A friends to lovers sztorik alapból nagy kedvencek nálam(még akkor is, ha ennyire elnyújtottak, igen), ebben a könyvben ráadásul olyan sok más szuper dolog is volt!

Nathan és Bree nagyon sok év óta legjobb barátok, mindent megtennének a másikért és egymás életében ők a legfontosabbak. Mindketten szerelmesek a másikba, azonban egyikük sem meri ezt bevallani, nehogy a barátságuk rovására menjen. Minden napot együtt töltenek, rengeteg a közös programjuk, titkuk, érdeklődési körük. Mégis félnek bevallani egymásnak az érzéseiket.

(saját kép)

Bree egy baráti összejövetelen azonban annyira kiüti magát, hogy egy televíziós riporternek elkotyog egy nagyon féltett titkot, amit így az egész világ megtud.
Ezután kénytelenek Nathannal megjátszani, hogy ők ketten egy pár. Ennek titkon mindketten örülnek, azonban mélyen belül rettegnek is tőle, nehogy bármit tönkretegyen...

Imádtam Nathan csapattársainak a hülyeségeit, Bree-vel a szócsatáikat és vicceiket (volt, amin majdnem hangosan felröhögtem) és az egész könyvnek a hangulatát. Szeretem azokat a sztorikat, ahol a sport ilyen nagy szerepet játszik. Ráadásul nem csak a sport, de a pánikbetegség is fontos szerepet játszott benne, ezt külön ki is emelném, ugyanis szerintem nagyon fontos néha ezeket is megemlíteni a könyvekben és beszélni ezekről.

Röviden és tömören annyi, hogy nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti az elnyújtott friends to lovers könyveket, vicces párbeszédeket, szuper főszereplőket és a pörgős cselekményt. Le sem lehet tenni a könyvet! A vége pedig 10/10, imádtam azt is.

ÉRTÉKELÉSEM: 5/5 csillag

,,Nem azok a dolgok tesznek értékessé, amiket csinálsz, hanem az, hogy ott dobog a mellkasodban egy érző szív."

,,Azért vállaltam a cölibátust, mert annyira odavagyok érted, hogy elviselhetetlen volt még a gondolata is annak, hogy egy másik nőt engedjek az ágyam közelébe. Mert sohasem lenne olyan, mint te."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése