2023/07/23

Ali Hazelwood: Eszméletlen szerelem

 Ez a könyv HIHETETLEN nagy kedvenc lett és azonnal megszerettette velem Ali Hazelwood-ot! Ez volt az első könyvem az írónőtől, de azóta már elolvastam A szerelem képletét is, abban sem csalódtam, de az Eszméletlen szerelem még sokkal jobban belopta magát a szívembe.

Köszönöm szépen a példányt a Maxim kiadónak!

RENDELD MEG ITT

FÜLSZÖVEG

űMint egy lila hajú jedi, aki egyensúlyt hoz a férfiak uralta univerzumba, Bee Königswasser egyetlen egyszerű elvet követ az életében: mit tenne Marie Curie? Ha a NASA felajánlaná neki egy neuromérnöki projekt vezetését, Marie kérdés nélkül igent mondana. Csakhogy a modern fizika anyjának sosem kellett osztoznia a feladaton Levi Warddal.

Jó, persze, Levi vonzó a maga sötét hajú, magas, metsző tekintetű módján. És erős karjaival romantikus hősként megmenti Beet, amikor a lány szorult helyzetbe kerül a laborban töltött első napján. De már évekkel ezelőtt, még a doktori iskolában teljesen világossá tette, hogy mit érez a lány iránt.

Bee laborfelszerelése nem jött meg, a kollégák levegőnek nézik, ezért úgy érzi, hogy a karrierje megint megfeneklik. Talán a nyakszirti lebenye játszadozik vele, de Bee esküdni merne rá, hogy Levi szép lassan a szövetségesévé válik, támogatja az ötleteit, és… felfalja őt a szemével. A lány neuronjai pedig lángra lobbannak. De amikor eljön az idő, hogy lépjen, és kockára tegye a szívét, egyetlen dolog számít: mit tesz most Bee Königswasser?


VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:
Imádom az ilyen borítókat, így ez is értelemszerűen nagyon tetszik. Már a fülszöveg elolvasása előtt sejteni lehet, hogy jó történetet fogok kapni. 5/5

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:
Ali Hazelwood szereplői a STEM világában vannak otthon, azaz nagyon szeretik a tudományt, technológiát, matematikát, stb. Ebből kifolyólag természetesen nagyon okosak. Végre olyan szereplőkről olvashattam, akiknek érdekelt az élete, múltja, és hogy mi történik vele. Rendesen kidolgozottnak éreztem a karaktereket, nem csak úgy "elénk voltak hajítva", hanem tényleg megismerhettük őket.

Bee, a főszereplőnk egy különleges munkát kap: a NASA-nál dolgozhat egy neuromérnöki projekten. Ezzel teljesül egy álma, viszont azt sosem gondolta volna, hogy a vezető társa Levi lesz, akivel évek óta ellenséges viszonyban vannak és utálják egymást.

Bár Levi megmenti őt az első munkanapján, mégis érezhető az, hogy mit érez a lány iránt. És Bee ez okból kifolyólag nagyon nem szeretne vele dolgozni ezen a fontos projekten.

Ráadásul a munkát sem tudja még elkezdeni, mert a laborfelszerelése nem érkezett meg. 
Levi azonban ahelyett, hogy emiatt még jobban megutálná, lassan elkezd megbarátkozni Bee-vel. Támogatja a lány ötleteit, beszélget vele és úgy tűnik, szikrázik köztük a levegő minden alkalommal.

Egyre többet beszélgetnek és elkezdik megismerni egymás valódi énjét, azt, amiről azelőtt sosem gondolták volna, hogy egyáltalán létezik...

Lehetséges, hogy egy több éve tartó ellenségeskedés véget ér, amint egyre jobban elmerülnek a közös munkában? 
(saját kép)

Végre egy olyan romantikus könyvet kaptam, ami nem sablonos, nem buták és gyerekesek a szereplők, és van benne CSELEKMÉNY. Ami ÉRDEKES.

Egy másik óriási pluszpont, az az, hogy ez TÉNYLEG VICCES volt! Nem erőltetett, gyenge poénokkal volt tele, hanem olyanokkal, amik tényleg megmosolyogtattak. 

Annyira valóságosnak éreztem ezt a könyvet, hiszen láthattuk, hogy senkinek nem tökéletes az élete, mindenkinek vannak problémái. 
Imádtam Levit és Bee-t is, mindketten közel kerültek hozzám. Annyira szerettem a közös jeleneteiket olvasni!

A legjobb romantikus könyv volt, amit mostanában olvastam. Imádom az enemies to lovers történeteket, ez pedig kimagasló volt azok között is szerintem. 

Ezután minden Ali Hazelwood könyvet el fogok olvasni, az egyik kedvenc írónőm lett. :)

Természetesen megkapja az 5 csillagot, de még 6-ot is!

AJÁNLOM EZT A KÖNYVET, HA
-szereted az enemies to lovers könyveket
-szeretnél elolvasni egy Ali Hazelwood könyvet, de nem tudod, melyikkel kezdj
-olyan történetet szeretnél, ami valóságos, a szereplők okosak és van köztük kommunikáció
-sokat szeretnél nevetni
-imádod azokat a könyveket, amikben van macska, sport, tudomány, erotika, szerelem és poénok. :)

,,– Be kell mutassalak a lányomnak. Nemrég bejelentette, hogy nem eszik több állati terméket. – Felsóhajt. – Múlt hétvégén sima tejet öntöttem a
kukoricapelyhére, azt hittem, nem veszi észre a különbséget. Közölte, hogy a jogászai majd keresnek.
– Hány éves?
– Most múlt hat.
Felnevetek.
– Sok szerencsét hozzá!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése