2023/07/01

Colleen Hoover: Minden tökéletesed

Hihetetlenül fájdalmas volt ezt olvasni. Felkavaró. De annyira valóságos.
Colleen Hoover ismét bebizonyította, hogy a könyveit érdemes elolvasni, és érdemes szerepelnie a kedvenc írónőim között.
Köszönöm szépen a példányt a Könyvmolyképző Kiadónak!

IDE KATTINTVA MEGRENDELHETED!

FÜLSZÖVEG

Egy rég elfelejtett ígéret képes lehet megmenteni a kapcsolatot?

Quinn és Graham tökéletes szerelmét veszélybe sodorja a tökéletlen házasságuk. Az évek során felgyülemlett emlékek, a hibák és a titkok már eltaszítják őket egymástól. Az egyetlen dolog, ami megmentheti őket, éppen az lehet, ami a szakadék szélére sodorta őket.

A Minden tökéletesed egy elgondolkodtató regény egy párkapcsolati gondokkal küzdő párról, akiknek múltbéli ígéreteken múlik a jövője. Szívszaggató, letehetetlen olvasmány.

Az év legfelkavaróbb szerelmi története – lehet-e együtt tökéletesen boldog két tökéletlen ember?

VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:
Egyszerű, nagyon letisztult és nagyon szép. Örülök, hogy végül ez, és nem a másik borító lett a magyar fordításé. 5/5

VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:
A történetben végig váltakozik a jelen és a múlt. A múlt Quinn és Graham boldogságáról, egymásra találásáról szól. Megtudjuk, hogy mennyire tökéletes páros voltak, milyen ígéreteket tettek egymásnak és hogy úgy gondolták, ez örökre szól, egymásnak lettek teremtve.
A jelenbéli Quinn és Graham azonban tudják, nincs tökéletes házasság és rengeteg nehézséggel kell megküzdeniük útközben. Ezeket a fejezeteket mindig szomorúan kezdtem el olvasni, mert rányomta a bélyegét az olvasásra kettejük állandó küzdelme, tánca.

Sajnos az idő múlásával teljesen megszűnt a kommunikáció közöttük, annyira, hogy már szinte semmit nem tudtak a másik életéről... Quinn egyfolytában gyászolt. Gyászolta a sikertelenségét és a házasságát is. Képtelen volt elfogadni, hogy nem lesz gyereke. Folyamatosan ezen kattogott, igyekezett mindent a legjobban csinálni, de a sok csalódás után kezdi feladni ezt a küzdelmet és úgy érzi, erre ráment a kapcsolata is.

(saját kép)

Mindketten tudják, hogy egy házasság két emberen múlik és egyikőjük sem akarja feladni a reményt, hogy egyszer minden a régi lehet közöttük. 
Nagyon megviselt ez a könyv, sokszor nehéz szívvel olvastam. 
Sikerülhet visszatalálniuk egymáshoz? Lehet újra boldog két ember ennyi nehézség és megpróbáltatás után? 

(saját kép)

5 csillagot kapott tőlem ez a könyv, de többet is érdemelne. Fájt olvasni, de nem lehetett letenni. Mindenkinek teljes szívemből tudom ajánlani ezt a történetet, hiszen tényleg nagyon valóságos, "mai" témáról szól, és úgy gondolom, sokkal több embernek kéne ismernie Quinn és Graham történetét.
Nem mondom, hogy a legeslegjobb CoHo könyv volt, de mindenképpen hozta a várt színvonalat és nem okozott csalódást.
Olvasás előtt elképzeltem, hogy körülbelül miről is fog szólni ez a regény, de nagyon nem azt kaptam. Sokkal, de sokkal több van ebben, mint amennyit a borító és a fülszöveg sejtet.

,,A bácsi előrehajolt, és nagyon komolyan nézett rám.
-A mi házasságunk nem tökéletes. Nincs olyan házasság, ami tökéletes lenne. Volt olyan, amikor ő adta fel a kapcsolatunkat. Még többször előfordult, hogy én adtam fel. A hosszú házasság titka, hogy soha nem adtuk fel egyszerre."

AJÁNLOM NEKED, HA:
-szereted CoHo könyveit
-egy cseppet sem átlagos történetre vágysz
-egy megható, sírós könyvet szeretnél
-egy rövid, de nagyon tartalmas sztorira vágysz






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése