2023/11/03

Devney Perry: Indigo Ridge

 Kellemesen csalódtam ebben a könyvben. Hideg őszi napokon tökéletes kikapcsolódást nyújtott a számomra, és minden oldalát nagyon élveztem, örömmel vettem kézbe a könyvet. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, mit gondolok erről a könyvről! 🠟

Köszönöm szépen a példányt a Kossuth Kiadónak!
RENDELD MEG ITT!

FÜLSZÖVEG

Winslow Covington az élet, a szabadság és a törvények híve. A Montana-beli Quincy új rendőrfőnökeként mindenáron bizonyítani szeretné a helyi közösségnek, hogy az állását nem nagyapja, a polgármester befolyásának köszönheti.

A nagypapája szerint csak egyetlen dolga van: jóban lenni a város alapítóival, az Eden családdal. De nem könnyíti meg a helyzetét, hogy egyéjszakás kalandja volt a legidősebb Eden fiúval. Mentségére szóljon, hogy nem is sejtette, hogy a jóképű és megnyerő idegen, aki elcsavarta a fejét a városban töltött legelső estén, Quincy első számú családjának tagja.

Óriási hiba volt a liezon Griffin Edennel, és próbál megfeledkezni róla. A férfi elviselhetetlen, öntelt és rendszeresen emlékezteti, hogy nem közülük való. Winslow próbálja elkerülni Griffint, de amikor holtan találnak egy nőt az Eden-birtokon, kénytelenek együttműködni.

A nyomok arra utalnak, hogy a tettes a város egyik lakója, és Griffin rájön, hogy nagyon alábecsülte Winslow-t. A gyönyörű és intelligens nő ellenállhatatlannak bizonyul. Számára. És a gyilkos számára is.


VÉLEMÉNYEM A BORÍTÓRÓL:
Egyszerűen meseszép. Odáig vagyok a gyönyörű élfestett kiadásokért, és ez a könyv sem képez kivételt. 
Első ránézésre megfogott engem a borítója, mégis kicsit bizonytalan voltam a könyvvel kapcsolatban. Nézzük is, hogy miért!


VÉLEMÉNYEM A TÖRTÉNETRŐL:
Azonnal felkeltette az érdeklődésemet ez a könyv, ahogy megláttam a gyönyörű borítót és élfestést.  Rögtön tudni szerettem volna, miről szól, kik szerepelnek benne, mi történik, stb. Röviden úgy mondanám, hogy nagyon érdekesnek és izgalmasnak tűnt, DE...
És itt jön az a rész, ami kicsit elbizonytalanított.

A fülszövege alapján nem számítottam nagy durranásra. Úgy voltam vele, hogy oké, átlagos romantikus könyv, lesz benne egy kis rejtély és nyomozás is, de semmi egetrengetően egyedi és különleges. Szerencsére ennél jóval többet kaptam!

Az alapkoncepció annyi, hogy Winslow Covington szülei halála után megérkezik a Montana állambeli Quincy-be, ahol nagyapja révén most rendőrfőnöki pozíciót tölthet be. Ennek nem igazán örülnek a munkatársai, mert nem bíznak abban, hogy fiatal nőként megfelelő lenne erre. Winn eltökélt szándéka ezután, hogy mindenkit megnyerjen magának: igen, a városalapító családot, Edenéket is.
Mindez nem is menne neki olyan nehezen, de sajnos első éjszakáját a városban véletlenül egy Eden társaságában töltötte, nem is akárhogyan... A morcos Griffin a legidősebb Eden fiú, és ezzel együtt a legrosszabb alany, akivel egyéjszakás kalandba keveredhetett...
Ezután Winn mindenáron igyekszik Edenéket kerülni, és ez egészen addig sikerül is neki, míg egy fiatal lányt holtan találnak egy nap az Eden-birtokon. És ezután kénytelenek együttműködni, hogy felfedjék a rejtélyt. Winn szent meggyőződése, hogy nem öngyilkosság történt, és elhatározza, hogy addig nem nyugszik, amíg le nem leplezi a tettest, akinek valószínűleg nem is ez volt az első gyilkossága a városban...

(saját kép)

A nyomozás miatt Griff és Winn közelebb kerülnek egymáshoz, és sokkal több dolgot megtudnak a másikról, mint amit az első éjszakájuk során megtudtak.
Tudják, hogy távol kellene tartaniuk egymást a másiktól, de erre egyikőjük sem képes. És először amúgy is az ügy feltárására kell koncentrálniuk.

***

Nagyon megszerettem a két főszereplőt, Griff és Winn is közel tudtak kerülni hozzám. A mellékszereplők közül Winn nagypapáját kedveltem még meg igazán, de a többi Eden is igazán felkeltette az érdeklődésemet, nagyon várom a többi könyv megjelenését a sorozatból!

Tetszett, hogy a nyomozás nem nyomta el a romantikát, de a romantika se a nyomozást, hanem mindkettőből pont annyit kaptunk, amennyi tökéletes volt. Az Indigo Ridge olyan könyv, amit bőven ki lehet olvasni 1-2 nap alatt, ha időnk engedi. Olvasmányos, letehetetlen és nagyon szerethető a maga kisvárosi-farmos-romantikus-rejtélyes mivoltával. 🐴🏠 Gondolkodás nélkül megkapta tőlem az öt csillagot!

AJÁNLOM NEKED, HA...
-szereted a különleges romantikus könyveket,
-szereted az enemies to lovers történeteket,
-szívesen olvasnál egy morcos, jóképű birtok-tulajdonosról
-szereted a kisvárosi, farmos románcokat
-a romantika mellett mindig örülsz egy kis nyomozós szálnak
-szereted a két szemszögből írt regényeket
-egy hangulatos, "feels like home" típusú könyvre vágysz. <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése